Henkilökunta

Peili Hiussali - Parasta palvelua ja ammattitaitoa. Peilissä asiakaspalvelu on meille kaikille sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, se on ollut lupauksemme Peilin perustamisesta lähtien. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti jotta voimme tarjota sinulle uusia ideoita ja viimeisimpiä trendejä. Käytössämme on huippulaadukkaat tuotteet joilla saamme luotua juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tervetuloa Peiliin!

Timo Mäkinen

SALON OWNER

Peilin omistaja Timo on luotsannut salonkia jo vuodesta 1998! Pitkän linjan tekijältä luonnistuu yhtä varmoin ottein toimivat, tekniset hiusleikkaukset, väri-leikkauskokonaisuudet myös lyhyisiin ja lyhyehköihin hiuksiin kuin hiusten permanentti- ja rakennekäsitelytkin. Samoista käsistä valmistuu myös Helsingin paras maustekakku!

Varaukset Timo ottaa vastaan itse pystyäkseen palvelemaan ja järjestämään ajan laajalle asiakaspiirille sekä myös uusille asiakkaille. Liikkeen omistaja noudattaa omaa hinnastoa.

Nea Lehmuksela

TOP STYLIST

Rauhallisin ottein työskentelevä Nea rakastaa tarkkaa leikkaustyötä. Nean tuolissa todella pääset rentoutumaan. Hyvin suunnitellut leikkaus ja väri muodostavat sinulle sopivan kokonaisuuden joka on helppo muotoilla myös kotona. Nea hakee inspiraatiota työhönsä kouluttautumalla aina uusimpiin tekniikoihin.


Neaa voit seurata myös Instagramissa @madeby.nea

Jenni Stubbe

TOP STYLIST

Iloinen ja puhelias  Jenni hakee inspiraatiota työhönsä kouluttautumalla aktiivisesti ja hän toteuttaa taidokkaasti viimeisimpien trendien mukaiset väri- ja leikkauskokonaisuudet.

Jenni betjänar dig också på svenska!

Jenniä voit seurata Instagramissa @jennistubbe.beauty

Anna-Liina

Stylist

Ansku pitää kampaajan työssä erityisesti isojen muutosten tekemisestä. Jos siis kaipaat hiuksiisi uutta mallia tai mielessäsi on täysin uusi väri tai vaikkapa suurempi vaalennusprojekti, Ansku auttaa sinua mielellään! 
Anskun vahvuuksiin lukeutuvat myös erilaiset raidoitustyöt, niin perinteisestä raidoituksesta - moderniin balayageen.


Anskua voit seurata myös Instagramissa @hairbyannaliina

Kata Näreaho

TOP STYLIST

Kata on vaaleisiin ja luonnollisiin värjäyksiin erikoistunut kampaaja, jolle palvelun laatu ja hiusten ylellisyys ovat kaikki kaikessa. Kata on toiminut alallamme menestyksekkäänä värikouluttajana ja hän arvostaa jatkuvaa ammatillista kehittymistä sekä vahvaa teknistä osaamista. Hänen käsistään syntyvät Helsingin upeimmat balayage-värjäykset ja luonnolliset hiustenpidennykset.

Katan kädenjälkeä voit seurata Instagramissa: @hairdesign.kata
 

VEERA SAARIKIVI

JUNIOR STYLIST

Veera on valmistunut unelmiensa ammattiin parturi-kampaajaksi. Veeralle on tärkeää että hiukset suunnitellaan asiakkaan toiveita kuunnellen, juuri hänelle sopiviksi ja toteutetaan hyvällä fiiliksellä! Veeran erityistä osaamista ovat kaikenlaiset värjäykset ja raidoitukset sekä pitkien hiusten leikkaukset. 

Veeraa voit seurata myös Instagramissa @hairbyveeramaria

Iiris Lepistö

Kynsiteknikko, Tuore Juniorstylist

Iiris on vuodesta -21 treenannut geelikynsiteknikko ja keväällä -24 valmistunut parturi-kampaaja. 

''Kynsissä pidän kauniista ja siroista lopputuloksista, mutta pyydettäessä teen mieluusti erikoisempiakin koristeluja. Kynnet rakennan tai vahvistan huolellisesti geelillä. Suosikkitöitäni hiuksissa ovat erilaiset värjäykset, raidoitukset sekä hiustenpidennykset teippitekniikalla. Päähieronta pesupaikalla on valttikorttini.''

Hiuspalveluissa vasta valmistuneen Juniorstylistin  veloitus on -15% juniorstylistin hinnoista.

Iiriksen kädenjälkeä voit seurata Instagramissa: @portfolioiiris

Anne Jokinen /Rosa di Roma

KOSMETOLOGI

041 454 4930

Peilin kosmetologi Anne on ollut mukana Peilin toiminnassa alusta asti. Anne toteuttaa työssään tuloksellista kasvohoitoa ja haluaa tarjota sinulle aina viimeisintä teknologiaa ja parhaimpia tuotteita.

Annen ajanvaraus: 041 454 4930

SOILE KALLUNKI / SALON SOILE KALLUNKI

KOSMETOLOGI

050 365 1857

Soilella on vuosien kokemus kosmetologin töistä joita hän tekee monipuolisesti ja iloisella otteella. Etenkin Darphinin lempeän tehokkaat kasvohoidot ovat hänen sydäntään lähellä. Soile tekee ammattitaidolla myös jalkahoitoja sekä lymfahierontaa. Soilen tuolissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ja hän kertoo sinulle mielellään lisää palveluistaan ja suosittelee juuri sinulle sopivia hoitokokonaisuuksia.

Soilen ajanvaraus:  050 365 1857

Johanna Hytti

Värianalyytikko

Johanna on lämmin, kannustava ja läsnäoleva värianalyytikko ja hänelle on tärkeää, että jokainen saa tulla näkyväksi ja kuuluvaksi.  Asiakkaiden sanoin: Johannan värianalyysi on kunnon itsetuntobuusteri!

Johanna Hytti on 20 vuoden laulajauran aikana kiertänyt ympäri maailmaa, niin pienillä kuin isoillakin areenoilla yhdessä Värttinän ja Kuunkuiskaajien kanssa. Vuonna 2010 hän edusti Suomea Oslon euroviisuissa. Johannalla on monipuolinen kokemus live-tilanteissa esiintymisestä eri medioissa, kuten TV:ssä, radiossa ja yleisön edessä. Varsinkin karisma, vuorovaikutus, luonnollinen esiintyminen ja jännittämisen selättäminen on Johannan erityisalaa. Näitä taitoja ja työkaluja hän valmentaa yritysten johtohenkilöille.

Johannaa voit seurata Instagramissa @johannahyttiofficial ja @loistovarit

Ajanvaraus kohdasta VÄRIANALYYSI  

HiusAkatemia

Erikoistunut hiustenlähtöön ja hiuspohjaongelmiin

09 6122 700
asiakaspalvelu@hiusakatemia.fi

HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. HiusAkatemian henkilökunta on tutkinut hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985 - tarjoaa hiusjuuritutkimuksia, hiuspohjatutkimuksia sekä hiushoitoja hiustenlähdöstä tai hiuspohjaongelmista kärsiville.

HiusAkateiman puolella asiakkaita palvelevat: Hiustutkija, Hiushoitaja, Cidesco-kosmetologi, Meikkaaja-maskeeraaja Pia Salminen, Kampaaja Svetlanan Grönroos ja Parturi-kampaaja, Hiushoitaja Marja Halkola.

HiusAkatemia toimii itsenäisenä yrityksenä Peili Hiussalin tiloissa kuten kosmetologimmekin.

HiusAkatemia ajanvaraus:09 6122 700  

HiusAkatemia nettiajanvaraus: tästä

Lisätietoa: hiusakatemia

OSTA
LAHJAKORTTI

Varaa aika