Henkilökunta

Peili Hiussali - Parasta palvelua ja ammattitaitoa. Peilissä asiakaspalvelu on meille kaikille sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, se on ollut lupauksemme Peilin perustamisesta lähtien. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti jotta voimme tarjota sinulle uusia ideoita ja viimeisimpiä trendejä. Käytössämme on huippulaadukkaat tuotteet joilla saamme luotua juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tervetuloa Peiliin!

Timo Mäkinen

SALON OWNER

Peilin omistaja Timo on luotsannut salonkia jo vuodesta 1998! Monitaituri valmistaa yhtä varmoin ottein niin upeita hiuksia kuin Helsingin parasta maustekakkuakin!

Hanne Dahlgren

SALON MANAGER / TOP STYLIST

Peilin tiiminvetäjä Hannella pysyy langat käsissä, oli sitten kyse liikkeen hoitamisesta tai haastavammista värikokonaisuuksista. Aurinkoinen Hanne tekee myös hiustenpidennyksiä sinetti-, teippi- ja mago-tekniikoilla.

Hannen hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hannedoeshair

Nea Lehmuksela

TOP STYLIST

Rauhallisin ottein työskentelevä Nea rakastaa tarkkaa leikkaustyötä. Nean tuolissa todella rentoudut! Hyvin suunnitellut leikkaus ja väri muodostavat sinulle sopivan kokonaisuuden joka on helppo muotoilla myös kotona.

Nean hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @madeby.nea

Jenni Stubbe

TOP STYLIST

Iloinen ja puhelias Jenni tekee kampaamotyön ohella myös kynsipalveluja. Jenni hakee inspiraatiota työhönsä kouluttautumalla aktiivisesti ja hän toteuttaa taidokkaasti viimeisimpien trendien mukaiset väri- ja leikkauskokonaisuudet. Jenni betjänar dig också på svenska!

Jennin hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @jennistubbe.beauty

Emma Murtokangas

STYLIST

Emma rakastaa kampausten tekoa ja hänen käsistään syntyvät mitä upeimmat morsius- ja juhlakampaukset. Lisäksi Emma taitaa erityisesti vaalennustyöt ja raidoitukset.

Emman hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairemmarosa

Rosa Tuunanen

JUNIOR STYLIST

Ihastuttava Rosa tekee kampaamopalveluja monipuolisesti ja hänen suosikkitöitään on pitkien hiusten värjäykset ja vaalennukset. Rosan käsistä syntyvät erityisen taidokkaat miesten parturoinnit. Rosa palvelee sinua mielellään myös lauantaisin ja sunnuntaisin. 

Rosan hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairstylebyrosa

Henriikka Kiviharju

STYLIST

Henriikka rakastaa värejä! Näissä taitavissa käsissä syntyy mitä kauniimmat pastellisävyt ja kirkkaat punaiset ja kuparit. Erilaiset raidoitustekniikat ovat lähellä Henriikan sydäntä ja hänen erikoisosaamistaan on teippi -ja sinettipidennykset ja tuuhennukset.

Henriikan hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairbyhenriikka

Anna-Liina Torvinen

JUNIOR STYLIST

Herttainen ja iloinen Anna-Liina pitää kampaajan työssä erityisesti isojen muutosten tekemisestä sekä tarkoista miesten parturointitöistä. Jos kaipaat hiuksiisi uutta mallia tai mielessäsi on täysin uusi väri, Ansku auttaa sinua mielellään! 

Anskun hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairbyannaliina

Anne Jokinen /Rosa di Roma

Peilin kosmetologi Anne on ollut mukana Peilin toiminnassa alusta asti. Anne toteuttaa työssään tuloksellista kasvohoitoa ja haluaa tarjota sinulle aina viimeisintä teknologiaa ja parhaimpia tuotteita.

Varaa aika