Henkilökunta

Peili Hiussali - Parasta palvelua ja ammattitaitoa. Peilissä asiakaspalvelu on sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, se on ollut lupauksemme Peilin perustamisesta lähtien. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti jotta voimme tarjota sinulle uusia ideoita ja viimeisimpiä trendejä. Käytössämme on huippulaadukkaat tuotteet joilla saamme luotua juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tervetuloa Peiliin!

Timo Mäkinen

Peilin omistaja Timo on luotsannut salonkia jo vuodesta 1998! Monitaituri valmistaa yhtä varmoin ottein niin upeita hiuksia kuin Helsingin parasta maustekakkuakin!

Hanne Dahlgren

Peilin tiiminvetäjä Hannella pysyy langat käsissä, oli sitten kyse liikkeen hoitamisesta tai haastavammista värikokonaisuuksista. Aurinkoinen Hanne tekee myös hiustenpidennyksiä sinetti-, teippi- ja mago-tekniikoilla.

Nea Lehmuksela

Rauhallisin ottein työskentelevä Nea rakastaa tarkkaa leikkaustyötä. Nean tuolissa todella rentoudut! Hyvin suunnitellut leikkaus ja väri muodostavat sinulle sopivan kokonaisuuden joka on helppo muotoilla myös kotona.

Titta Hakala

Rempseällä Kotkan murteella sinut hurmaava neito on vuosien varrella hakenut työhönsä oppia Suomesta ja ulkomailta kouluttajana. Titta toteuttaa työssään Sassoon-ideologiaa ja jakaa kanssasi mielellään viime hetken muotivinkit.

Jenni Stubbe

Iloinen ja puhelias Jenni tekee kampaamotyön ohella myös kynsipalveluja. Jenni hakee inspiraatiota työhönsä kouluttautumalla aktiivisesti ja hän toteuttaa taidokkaasti viimeisimpien trendien mukaiset väri- ja leikkauskokonaisuudet. Jenni betjänar dig också på svenska!

Kata Näreaho

Intohimoisesti työhönsä suhtautuva Kata taitaa erityisesti vapaan käden vaalennustekniikat. Peilin Blondikuningattareksi tituleerattu Kata suunnittelee kanssasi miten saat juuri sinulle sopivat unelmiesi hiukset.

Emma Murtokangas

Emma rakastaa kampausten tekoa ja hänen käsistään syntyvät mitä upeimmat morsius- ja juhlakampaukset. Lisäksi Emma taitaa erityisesti vaalennustyöt ja raidoitukset.

Anne Jokinen /Rosa di Roma

Peilin kosmetologi Anne on ollut mukana Peilin toiminnassa alusta asti. Anne toteuttaa työssään tuloksellista kasvohoitoa ja haluaa tarjota sinulle aina viimeisintä teknologiaa ja parhaimpia tuotteita.

Varaa aika