Henkilökunta

Peili Hiussali - Parasta palvelua ja ammattitaitoa. Peilissä asiakaspalvelu on meille kaikille sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, se on ollut lupauksemme Peilin perustamisesta lähtien. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti jotta voimme tarjota sinulle uusia ideoita ja viimeisimpiä trendejä. Käytössämme on huippulaadukkaat tuotteet joilla saamme luotua juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tervetuloa Peiliin!

Timo Mäkinen

SALON OWNER

Peilin omistaja Timo on luotsannut salonkia jo vuodesta 1998! Monitaituri valmistaa yhtä varmoin ottein niin upeita hiuksia kuin Helsingin parasta maustekakkuakin!

Hanne Dahlgren

SALON MANAGER / TOP STYLIST

Peilin tiiminvetäjällä pysyy langat käsissä, oli sitten kyse liikkeen hoitamisesta tai haastavammista värikokonaisuuksista. Vaalennukset, balayaget ja erityisesti raidoitukset ovat Hannen erikoisosaamista. Aurinkoinen Hanne tekee myös hiustenpidennyksiä sinetti-, teippi- ja mago-tekniikoilla. Hanne toimii Oribe-kouluttajana osana Oribe Education Team Nordicia.

Hannen hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hannedoeshair

Nea Lehmuksela

TOP STYLIST

Rauhallisin ottein työskentelevä Nea rakastaa tarkkaa leikkaustyötä. Nean tuolissa todella rentoudut! Hyvin suunnitellut leikkaus ja väri muodostavat sinulle sopivan kokonaisuuden joka on helppo muotoilla myös kotona. Nea on suorittanut arvostetun Wellan Master Color Expert-kurssikokonaisuuden.

Nean hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @madeby.nea

Jenni Stubbe

TOP STYLIST

Iloinen ja puhelias  Jenni hakee inspiraatiota työhönsä kouluttautumalla aktiivisesti ja hän toteuttaa taidokkaasti viimeisimpien trendien mukaiset väri- ja leikkauskokonaisuudet. Jenni betjänar dig också på svenska!

Jennin hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @jennistubbe.beauty

Heidi Koskinen

TOP STYLIST

Jo pitkään kampaajana työskennellyt Heidi pitää erityisesti suurten muutosten suunnittelusta ja toteuttamisesta ja näissä käsissä onnistuvat haastavimmatkin vaalennukset ja väri- ja leikkauskokonaisuudet. Heidi tekee mielellään myös juhla- ja hääkampauksia ja meikkejä.

Heidin hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairbyheidikoskinen

Emma Murtokangas

STYLIST

Emma taitaa erityisesti vaalennustyöt ja raidoitukset ja hänen ominta osaamistaan on kantajalleen räätälöidyt, luonnollisen sävyiset vaaleat pienellä twistillä. Lisäksi Emma rakastaa kampausten tekoa ja hänen käsistään syntyvät mitä upeimmat morsius- ja juhlakampaukset.

Emman hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairemmarosa

Henriikka Kiviharju

STYLIST

Henriikka rakastaa värejä! Näissä taitavissa käsissä syntyy mitä kauniimmat pastellisävyt ja kirkkaat punaiset ja kuparit. Erilaiset raidoitustekniikat ovat lähellä Henriikan sydäntä ja hänen erikoisosaamistaan on teippi -ja sinettipidennykset ja tuuhennukset.

Henriikan hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairbyhenriikka

Rosa Tuunanen

STYLIST

Ihastuttava Rosa tekee kampaamopalveluja monipuolisesti ja hänen suosikkitöitään on erilaiset pitkien hiusten värjäykset ja vaalennukset. Rosan käsistä syntyvät myös taidokkaat miesten parturoinnit. Estenomiksi opiskeleva Rosa palvelee sinua joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rosan hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairstylebyrosa

Anna-Liina Torvinen

JUNIOR STYLIST

Herttainen ja iloinen Anna-Liina pitää kampaajan työssä erityisesti isojen muutosten tekemisestä sekä tarkoista miesten parturointitöistä. Jos kaipaat hiuksiisi uutta mallia tai mielessäsi on täysin uusi väri tai vaikkapa suurempi vaalennusprojekti, Ansku auttaa sinua mielellään! 

Anskun hiusjuttuja voit seurata myös Instagramissa @hairbyannaliina

Juuri nyt Anna-Liina on äitiysomalla ja siksi hänen käsittelyynsä pääsee vain satunnaisina päivinä.

Maija Järvi

Stylist

Anne Jokinen /Rosa di Roma

KOSMETOLOGI

Peilin kosmetologi Anne on ollut mukana Peilin toiminnassa alusta asti. Anne toteuttaa työssään tuloksellista kasvohoitoa ja haluaa tarjota sinulle aina viimeisintä teknologiaa ja parhaimpia tuotteita.

Annen ajanvaraus: 041 454 4930

SOILE KALLUNKI / SALON SOILE KALLUNKI

KOSMETOLOGI

Soilella on vuosien kokemus kosmetologin töistä joita hän tekee monipuolisesti ja iloisella otteella. Etenkin Darphinin lempeän tehokkaat kasvohoidot ovat hänen sydäntään lähellä. Soile tekee ammattitaidolla myös jalkahoitoja sekä lymfahierontaa. Soilen tuolissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ja hän kertoo sinulle mielellään lisää palveluistaan ja suosittelee juuri sinulle sopivia hoitokokonaisuuksia.

Soilen ajanvaraus:  050 365 1857

Varaa aika
Lahjakortti