Sinustako Peililäinen?

Tiimimme etsii vahvistusta kampaamoyrittäjiemme iloiseen joukkoon. Meitä on jo hyvä joukko top stylisteja  joten erityisesti haemme JUNIOR STYLISTIA ja STYLISTIA mutta toki tilausta löytyy myös  TOP STYLISTILLE.

Yksi työpiste on vapaa myös taitavalle KYNSITEKNIKOLLE.

Etsitkö hyvää paikkaa missä työskennellä tai onko tilanteesi työpisteen osalta muuttumassa ja etsit uutta, ehkä vaihteluakin? Onko sinulla vahva tahto menestyä ja tehdä töitä inspiroivassa, ammattitaitoisessa ryhmässä Helsingin sydämessä Punavuoressa? Peili on toiminut samalla paikalla jo yli 24 vuotta joten liikkeen oma asiakaskuntakin on vahva ja yhteystiedot laajasti tiedossa.

Tarjoamme sinulle kannustavan sopimusyrittäjän tai vuokratuolilaisen diilin, jonka myötä saat käyttöösi alan huipputuotteet, paikan Peili-tiimin koulutuksissa ja innostavan tuotemyyntiprovision.

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta alalta ja oma asiakaskunta on plussaa, mutta ennen kaikkea toivomme että löydämme tiimiämme vahvistavan huipputyypin joka ei pelkää heittäytymistä erilaisiin alan projekteihin kanssamme! Peili-tiimi on mukana useissa eri kanavissa (some, näytökset jne.) ja etsimme jatkuvasti uusia näkökulmia joilla kehittää ammattitaitoamme ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

KYNSITEKNIKKO - tahdotko erottua muiden joukosta? Peilin kaikki tarjoilut ja yleiset tilat ovat myös sinun asiakkaidesi käytössä, näin voit tarjota laadukkaan palvelukokemuksen asiakkaallesi. Saat käyttöösi työpisteen jossa pöydän imuri vie paitsi pölyn myös mahdolliset hajut pois tilasta. 

Ota yhteyttä tai anna vinkki kollegallesi, kerromme mielellään lisää siitä mitä kaikkea meillä Peilissä on sinulle tarjolla!

Timo Mäkinen

timo@peili.com

Peili Hiussali - Parasta palvelua ja ammattitaitoa

Varaa aika